+31 (0)35 609 16 00

Nieuweweg 109
3765 GC

Soest, Nederland

Privacy AVG & GDPR

  • LinkedIn | De Job Navigator
  • Twitter | Nestor

De Job Navigator is een geregistreerd product van Nestor. Nestor is een ener-giek familiebedrijf, waarin enthousiaste denkers en doeners samen werken aan Leuk Werk. 

MEER WETEN?

Kijk eens op www.nestor.nl

Praktische info over

de Job Navigator

Vandaag de dag wordt er van werknemers verwacht dat ze zich continue blijven ontwikkelen en alert zijn op wat ze nu en in de toekomst moeten kennen en kunnen om inzetbaar te zijn – en te blijven. Hier helpt de Job Navigator bij. Of het nu gaat om werkgeluk, werkvermogen of employability; duurzaam inzetbaar zijn, en blijven valt of staat met blijvende gedragsverandering: iets anders (gaan) doen dan je tot nu toe gedaan hebt. En juist dat is nou net zo lastig. Met de Job Navigator steken medewerkers een thermometer in hun loopbaan en met behulp van 'nudges' (duwtjes in de goede richting) activeren we de gebruiker om aan de slag te gaan, en te blijven.

Oké. En hoe werkt de Job Navigator dan?

Aan de hand van prikkelende vragen - op verschillende onderdelen - helpt de Job Navigator medewerkers inzicht te krijgen in hun persoonlijkheidskenmerken, geeft ze perspectief, biedt ze houvast en daagt ze uit. Op deze manier worden gebruikers zich niet alleen bewust van wie ze zijn, wat ze kunnen en waar hun kracht ligt, maar worden ze zich ook bewust van hun kansen en mogelijkheden op, bijvoorbeeld, de in- en externe arbeidsmarkt.

Effectief & Onderbouwd

Gebaseerd op ons wetenschappelijke ABCD-Employability model: Aanpassingsvermogen, Bewustzijn, Carrièreperspectief en... Doen)

De ideale

Conversation Starter

In korte tijd krijgt een medewerker inzicht in z'n houdbaarheidsdatum op de arbeidsmarkt. Ideaal om het gesprek over inzetbaarheid mee te openen.

Voortdurend een vinger aan de pols

Geen eenmalig kunstje; van tijd tot tijd een scherp advies of een schop onder je kont waarmee een gebruiker blijft werken aan z'n inzetbaarheid.

Job Navigator Logo - Blauw.png

de Job Navigator