top of page

Praktische info over

de Job Navigator

In een door COVID-19 volstrekt omgeslagen arbeidsmarkt helpt het wendbare Shell-medewerkers om vast te stellen welke jobs op de interne en externe arbeidsmarkt passend en kansrijk zijn. Hier helpt de Job Navigator bij. Met de Job Navigator steken gebruikers een thermometer in hun loopbaan en met behulp van 'nudges' (duwtjes in de goede richting) activeert het digitale instrument de gebruiker om te werken aan leuk werk.

Oké. En hoe werkt de Job Navigator dan?

Aan de hand van prikkelende vragen en soms harde (maar altijd goedbedoelde!) feedback helpt de Job Navigator potentiële job-switchers inzicht te krijgen in hun persoonlijkheidskenmerken, geeft ze perspectief, biedt ze houvast en daagt ze uit. Op deze manier worden gebruikers zich niet alleen bewust van wie ze zijn, wat ze kunnen en waar hun krachten liggen. Ook worden gebruikers van de Job Navigator zich bewust van hun kansen op de en mogelijkheden op een door het Corona-virus sterk wijzigde in- en externe arbeidsmarkt.

En wat kan ik met de resultaten?

Wat je doet met de resultaten is in eerste instantie natuurlijk aan jou. Wat we sowieso zouden aanraden is de resultaten te bespreken in je eerst volgende IDP-gesprek. Herkent je leidinggevende (of iemand anders, indien je dit prettiger vindt – denk bijvoorbeeld aan de Interne Coachpool), de uitslagen en zo ja, waarom? Hoe zou je hier iets mee kunnen doen en wat kun je hierover afspreken in je Individual Development Plan (IDP)? Mogelijk helpt de Job Navigator een handje...

Effectief & Onderbouwd

Gebaseerd op het wetenschappelijke ABCD-Employability model: Aanpassingsvermogen, Bewustzijn, Carrièreperspectief en... Doen!

Arbeidsmarktfit

Met de Job Navigator maakt de gebruiker de fit tussen het individueel talent en kansrijke banen in kansrijke sectoren.

Voortdurend een vinger aan de pols

Geen eenmalig kunstje; je kunt met jouw licentie, het hele jaar door blijven werken aan je inzetbaarheid.

En wat kost het?

 

De kosten voor de scan zijn €80,- exlcusief btw. Je kan je Persoonlijk Ontwikkel- en ZorgBudget (POZB) inzetten voor dit doel. Wanneer je je POZB voor de Job Navigator wilt gebruiken, dan kan je niet betalen met je GCC kaart of via Concur. Lees meer op de Lees meer op de POZB pagina.

Als je onder de CAO SNR/SNC valt, dan kun je gebruik maken van de CAO POZB. NAM medewerkers maken gebruik van een aparte regeling.

 
bottom of page